Beoordelingen van Cafetaria & Sushi Molenhoek Rosmalen

Recente recensies

4.0
Marieke Klouwens
gisteren

Het was weer heerlijk en wederom top service met vervangende sushi voor de roll die we niet zo lekker vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robby
2 juli 2022

Top 😀

Sylvie van ruissen
25 juni 2022
John
23 juni 2022

Melding om 19:00 bezorgd. Dan om18:30 melding we zijn onderweg. Om 19:05 gebelt,weer wordt er aangeven we zijn onderweg. Duurt heb nog een half uur en krijg ik lauwe taaie friet en overige lauwe snacks. Meer als anderhalfuur op friet moeten wachten, afstand cafetaria en kus plus minus 5 minuten.

Marianne
21 juni 2022

Goede kwaliteit! Snelle bezorging!

Merijn De Bekker
17 juni 2022

De bezorging duurde een uur en toen hij er was was het niet hetgeen ik besteld had. Over het algemeen heb ik deze ervaring niet, maar deze bestelling viel aan alle kanten tegen

R van buuren
17 juni 2022

Eten was lekker maar de bestelling was niet compleet en niet op het afgesproken tijdstip afgeleverd.

Huub Derksema
5 juni 2022

Alles lekker en goed bereid, zeker de saté!! Was alleen 25 min te laat klaar na online bestellen en betalen.

31 mei 2022

Lekkere sushi, goed formaat, vers gemaakt. Vis was vers gesneden en de smaak was goed.

Ron
22 mei 2022
M lehmler
19 mei 2022

Meer dan een uur moeten wachten op bestelling.

Janssen
16 mei 2022

2× Patat speciaal € 8,20 Groot Ontvangen: 2x Patat Groot. Ik heb ze helaas zelf speciaal moeten maken ;)

Daisy
12 mei 2022

Eerste keer dat we hier bestelden voor lunch op werk. Erg lekker. Ze belden netjes om aan te geven dat de bestelling iets later kwam. De sushirijst was bij aankomst ook nog een beetje warm. Heerlijk!

Lindsay
5 mei 2022

De halve haan was een beetje droog . Verder was het eten weer heel lekker

Bjorn
29 april 2022
Olof
27 april 2022

Volgende x bestel ik weer los zo een box is niet echt waar lekker dingen in zitten. Maar smaakt zeker wel.

Alphons de Leeuw
26 april 2022

De kwaliteit van de bestelde producten was goed maar toch klopt het niet w.b.t. het ondernemerschap van de eigenaren. Ik heb via hun website mijn eten besteld en betaald. Kom je in de zaak zelf dan zie je op de prijslijsten boven de friteuses dat de prijzen veel lager zijn dan op internet. Vraag je om het waarom dan wordt je afgescheept met een onzinnig verhaal dat zij kosten moeten betalen aan de internetbeheerder. Ga je verder in discussie dan duiken ze snel de keuken in waar ook andere personen zich ophouden die m.i. niks met de zaak te maken hebben. M.a.w. voortaan gewoon bellen voor de bestelling en ter plaatse pinnen. Dat scheelt ook weer de € 0.25 die je extra betaalt bij betaling via IDeal. Ik krijg het gevoel dat het de eigenaren alleen maar om het geld gaat en deze houding houdt meestal niet lang stand.

Huub Derksema
25 april 2022

Snacks waren weer prima 👍 maar helaas niet op tijd. Had ze online besteld en betaald voor 18:10, omdat iemand van ons weg moest om 18:35. Die heeft niks kunnen eten helaas…

Jansen
25 april 2022

Meer dan 1 uur en 15 minuten moeten wachten voordat ze eten brachten. Dit is veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Verharen
15 april 2022

De hamburgers die wij besteld hadden waren erg lekker, klein min punt ze waren de mayo en curry vergeten . Daarnaast een vis burger besteld maar een kipburger gekregen . Maar hij was wel lekker hoor. Dus kwaliteit goed ,foutje in de bezorging.

wilma
13 april 2022

vorige keer een wat mindere ervaring maar nu weer zo goed als altijd!

Smit
4 april 2022

Prima geregeld; bestelling compleet en precies op afgesproken tijdstip klaar en de combi van cafetaria en sushi is erg prettig.

Wilma
3 april 2022

Alles wordt duurder en minder zoals ook hier gebeurd, eerst kreeg je een normaal bakje knoflooksaus bij je friet shoarma maar nu krijg je een bakje met een theelepeltje knoflooksaus, beetje jammer doe of de saus op de friet of geef een normaal bakje waar je wat aan hebt want dit slaat nergens op. Dat alles duurder word heb ik nog begrip voor maar maak dan het bakje saus duurder ipv 75% van de inhoud eruit te halen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne Staats van de Ven
1 april 2022
Hans Hermans
31 maart 2022

Superlekkere friet en pokebowl en snel bezorgd!

Jennifer
28 maart 2022

Altijd super goede friet en snacks. Ruime porties. Netjes op tijd bezorgd ook. Precies de aangegeven tijd. Ideaal om te laten bezorgen op een feestje, we hebben nu diverse keren besteld via de site en ook bij grotere bestellingen klopte het altijd precies.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph Dekkers
9 maart 2022

Sushi was erg lekker. De soja bonen waren erg flauw van smaak. De bezorger heeft de schaal geruime tijd schuin gehouden waardoor alles tegen één kant lag. Hierdoor waren verschillende smaken door elkaar gegaan. Ze waren wel mooi op tijd. Ik zal vaker bestellen maar hoop dat men wel deze verbeterpunten mee gaat nemen.

Marieke Klouwens
8 maart 2022

Helaas dir keer wat mindere ervaring, we kregen niet de juiste box volgens mij, en ik vond het wat minder lekker (maar ik heb Corona, dus het kan ook daaraan liggen). Normaal wel top eten hier.

Ingrid
8 maart 2022

2 uur moeten wachten als ik dan wil bellen waar mijn eten blijft kom je er niet tussen. En er zat ook ui op de friet terwijl we zonder ui besteld hadden en dat zelfs op de bon staat. Sorry zeer slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sonja Schippers
7 maart 2022

slechte bezorging, eten was er veel te laat. Ben bang als ik niet had gebeld dat het helemaal niet was bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
3 maart 2022

Het was weer supervers en heerlijk. Dit keer wel een uur moeten wachten, maar wellicht omdat woensdag na carnaval was. Blijft smullen :-)

Robert
14 februari 2022

Uitstekende kwaliteit en service. Bij de bezorging die keurig op tijd was bleek een sausbakje gelekt te hebben in de tas. De bezorger twijfelde geen minuut en beloofde binnen 15 minuten met een geheel nieuwe bestelling voor de deur te staan. Dat gebeurde ook en als verassing zaten daar 2 milkshakes bij voor de kinderen. Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Borgje
4 februari 2022

Altijd even enthousiast. Soms wat koudere friet en soms niet helemaal goed doorgebakken. Maar nog steeds een dikke 8!

Marieke
2 februari 2022

Lekkere sushi, goede service!

Saskia
22 januari 2022

Altijd heerlijk.

Mieke
22 januari 2022
Anita
12 januari 2022

Goede kwaliteit en zeer vriendelijk personeel.

Linda
9 januari 2022

Helaas was de friet niet meer erg warm en de snacks ook niet heel heet meer. Hadden om doorgebakken friet gevraagd maar het was erg slap. Bezorger was erg vriendelijk.

RPM Galjard
2 januari 2021

Prima eten en goede service. Wat ik jammer vind is dat men het opmerkingenvakje, en dus met mijn opmerking of verzoek, niet lezen. Hierdoor komt niet alles mee wat ik besteld heb. Verbeterpunt; lees het opmerkingenvakje van de klant!!! Verder zeker tevreden.

Marleen en ylse
23 december 2021

We hebben super lekker gegeten! Zeker een aanrader! :)

R.R.
11 december 2021

Heerlijke burgers, lekkere friet. Snelle bezorging. Kortom top!

Michiel
8 december 2021

Op de afgesproken tijd geleverd en alles lekker warm. Friet nog krokant in plaats van die slappe natte friet. Prijs kwaliteit zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Boxtel
6 december 2021

Super zaak en nog ff snel geleverd op de zondag avond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerretsen
21 november 2021

Heerlijke sushi gegeten...super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

frankie
20 november 2021

voor de eerste keer besteld.de sushis waren erg lekker een aanrader

Sjoerd Dijkstra
17 november 2021

Zeer snel bezorgd en van zeer goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rob
8 november 2021

Alles lekker warm bezorgd en heerlijk gegeten. Goede kwaliteit. 🔝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
1 november 2021

Lekkere frites, en zoals gewoonlijk snel bezorgd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindsay
24 oktober 2021

Jammer dat kapsalon een beetje zout was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Borgje
23 oktober 2021

Altijd Top! Goede en nette en snelle service! 1x niet meer zo warm eten maar verder echt SUPER! bedankt voor se goede zorgen!

Leon
15 oktober 2021

Snel bezorgd en goede hamburgers.

Marie
13 oktober 2021

De bezorgkosten maken het te duur

Deb
10 oktober 2021

De sushi was weer heerlijk!

Wendy van Erp
3 oktober 2021

Lekker sushi! Alleen de bladerde waren erg taai vandaag